Slovenija Blog
Zdravila kupite brez recepta
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Vaša košarica
€ 0.00

Dostava

Pred naročilom se je dobro pozanimati o pogojih poslovanja in dostavi. Da vam olajšamo postopek naročila in odgovorimo na vsa morebitna vprašanja, smo za vas pripravili nekaj poglavij na temo dostave in vsega, kar se nanjo nanaša.

Sledenje pošiljkam

Ko uspešno opravite nakup in poravnate račun, bo naša ekipa začela pripravljati vašo pošiljko. Takoj, ko bo le-ta odposlana, vam bomo posredovali posebno kodo za sledenje, ki je unikatna ter jo prejmete le vi.

To kodo nato vnesete v sistem za sledenje pošiljkam, ki ga lahko najdete na naši spletni strani. Tukaj si boste lahko natančneje pogledali trenutno lokacijo in stanje vaše pošiljke. V primeru kakršnih koli težav, boste tukaj lahko pregledali, kaj se dogaja z njo ter – v primeru težav – temu primerno ukrepali.

Čas dostave

Čas dostave je odvisen od dostavne službe, ki prevaža vaš paket. Nanj prav tako vpliva razdalja, ki jo mora prepotovati pošiljka, preden prispe do vas. Če naročate iz ali v tujino, morate upoštevati, da bo to igralo pomembno vlogo pri trajanju pošiljanja.

Za vsa naročila velja, da jih poskušamo odposlati čim prej, po možnosti še isti dan. Za vse kupce iz Slovenije je to še posebej bistvenega pomena, saj se pogosto zgodi, da jih naročena pošiljka počaka v enem dnevu od datuma naročila. Vsekakor pa vam lahko zagotovimo, da bomo naredili vse, da naš del postopka opravimo karseda hitro, da boste vi, naše cenjene stranke, lahko uživali sadove nakupa brez odvečnega čakanja.

Poštnina

Poštnina in vsi stroški, povezani z dostavo, so v naši lekarni popolnoma transparentni. Z drugimi besedami, nikoli ne boste ugibali, koliko morate plačati, da jo pokrijete, prav tako pa bodo vsi s-poštnino-povezani stroški izračunani in znani naprej. Vse, kar morate storiti, je, da izberete količino izdelka, ki vas zanima ter izberete državo, kamor želite, da vam naročeno dostavimo (t.i. ciljna destinacija pošiljke). Naš sistem vam bo javil, katere možnosti dostave so na voljo za vašo izbrano destinacijo ter koliko vam bomo zaračunali za kritje stroškov s poštnino.

Upoštevajte, da količina igra pomembno vlogo pri končni ceni, pomembna pa je tudi država, kamor boste prejeli naročeno pošiljko. Za kupce iz Slovenije je dostava najugodnejša, vendar pomnite, da naša spletna lekarna dostavlja tudi v tujino. Poštnina je odvisna tudi od dostavne službe, katero ste izbrali za dostavo pošiljke. Poleg tega velja tudi, da se dostavni stroški lahko razlikujejo od ponudnika do ponudnika.

Lokacija dostave

Brez težav dostavljamo v Slovenijo in vse evropske države. Prosimo, da vstopite v stik z nami, če želite naročati iz ali v tujino, saj se občasno zgodi, da na carini zasežejo paket. Če se vam pripeti ta neljubi dogodek, ne skrbite! Vse z njim povezane stroške bomo prevzeli mi. V praksi to največkrat pomeni, da vam bomo poslali nadomestno pošiljko, kar je za vas popolnoma brezplačno.

Vračila

Vračil, žal, ne moremo sprejemati, saj tako narekuje veljavna zakonodaja. To velja tudi v primeru, da nam dostavite neodprto embalažo. V primeru, da gre za napako z naše strani, bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da jo popravimo, zato brez skrbi. Obrnite se na našo ekipo za podporo in pomoč strankam in skupaj bomo pogledali, kaj se da narediti.

Garancija

Zagotavljamo vam, da boste pošiljko prejeli najkasneje v roku 2-4 tednov od datuma naročila. V kolikor to ne bo izvedljivo, nam javite in v najkrajšem možnem času bomo raziskali, kaj se je zgodilo z njo. Če ugotovimo, da se je pošiljka izgubila na poti do vas, ste upravičeni do prejema nadomestne. Poslali jo bomo brez dodatnega doplačila!

Brez skritih stroškov

Pri nas ni nobenih skritih stroškov, saj obratujemo s 100% transparentnostjo. Znesek, ki ga sistem prikaže ob koncu postopka nakupa, je končni znesek, ki vam ga bomo zaračunali, kar vsebuje tudi poštnino. Če se kljub temu zgodi, da vam poštar skuša zaračunati dodatne storitve, nas o tem obvestite in v najkrajšem možnem času vam bomo povrnili denar.

Naši certificirani strokovnjaki bodo odgovorili na vaša vprašanja

Imate še kakšna vprašanja v zvezi z dostavo, na katera nismo uspeli odgovoriti? Potem vas vabimo, da se obrnete na naš oddelek za podporo strankam, kjer vam bomo z veseljem podali odgovore na vsa vaša vprašanja.

Moj račun