Slovenija Blog
Zdravila kupite brez recepta
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Vaša košarica
€ 0.00

Kako kupiti

Kako poteka nakup pri nas? Odgovori na 7 najbolj pogosto zastavljenih vprašanj glede naročanja

Naročanje prek lekarnaslovenija24.com je sila enostavno. En izmed načinov, da poiščete izdelek, ki vas zanima, so meniji, kamor smo razvrstili vse izdelke, ki jih trenutno imamo na zalogi. Smiselno smo jih razdelili v kategorije, tako, da lahko čim hitreje poiščete, kar vas zanima.

Še hitreje lahko to storite z iskalnikom, ki se nahaja v orodni vrstici. Preprosto vpišite ključno besedo, ki vas zanima, naši napredni iskalni algoritmi pa vam bodo po hitrem postopku iz naše podatkovne baze poiskali izdelke, ki kar najbolj ustrezajo vašemu iskalnemu nizu.

Za lažji pregled nad rezultati iskanja lahko uporabite sortirnik, ki vam jih bo pomagal razvrstiti glede na naslednje parametre:

  • Cena
  • Poreklo oziroma znamka
  • Ustreznost iskalnega niza

Ko najdete izdelek, ki vas zanima, lahko:

  • Ga dodate v košarico ter navedete želeno količino (v kolikor želite nadaljevati z nakupom)
  • Kliknete na gumb za direktni nakup (v kolikor je to edini izdelek, katerega želite nabaviti)

Ko ste pripravljeni za oddajo naročila, vas do zaključka postopka loči le nekaj preprostih korakov, ki vključujejo izbor načina plačila (več o tem si boste lahko prebrali kmalu) in vpis dostavnega naslova.

Pred nakupom se vam morebiti utegnejo porajati številna vprašanja, na katere želite poiskati odgovore. Iz tega razloga smo zbrali tista, ki jih kar najpogosteje dobivamo od naših kupcev:

Ali obstaja omejitev glede količine zdravila, ki ga lahko naročite?

V primeru, da določeno zdravilo izdajamo samo na recept, velja omejitev, ki vam jo predpiše vaš osebni zdravnik. Sicer pa lahko naročite tolikšno količino zdravila, kot ga potrebujete. Edina omejitev je zaloga, ki je trenutno na voljo, zato ne odlašajte z naročilom in si zagotovite vaš izbran izdelek še danes!

Kako je s preklicom naročila?

V kolikor vašega naročila še nismo utegnili obdelati, ga lahko kadarkoli prekličete. To lahko najenostavneje storite tako, da odprete razdelek za naročila, ki se nahaja v vašem uporabniškem računu. Tam boste lahko najenostavneje pogledali, kakšno je stanje vašega naročila ter ga, če je to le še mogoče, po potrebi tudi preklicali. Če ste denar že nakazali, vam ga bomo po najhitrejši poti nakazali nazaj.

Kakšne so možnosti plačila?

Naš sistem za procesiranje naročil sprejema naslednje kreditne oz. debetne kartice:

  • MasterCard
  • AmericanExpress
  • Visa

Ali je za naročilo potrebno predložiti zdravniški recept?

Naša spletna lekarna od vas praviloma ne zahteva, da predložite zdravniški recept. To je eden izmed poglavitnih razlogov, zakaj se toliko kupcev odloča za nakup pri nas. V primerjavi z obiskom klasične lekarne vam to prihrani ogromno dragocenega časa, čakalnih vrst ter potnih stroškov.

Kaj storiti če želenega izdelka ni na zalogi?

Vstopite v stik z nami in pogledali bomo, kaj se da storiti. V večini primerov se lahko dogovorimo, da v vašem imenu obnovimo zalogo. Takoj ko bo izdelek ponovno na naših policah, vas bomo o tem nemudoma obvestili.

Ali so moji osebni podatki varni?

Zagotavljamo vam, da vse vaše občutljive osebne podatke, vključno s številko kreditne kartice, hranimo in varujemo v skladu z najnovejšo zakonodajo. Pri tem upoštevajte, da za svojo varnost na spletu lahko ogromno naredite sami. Priporočamo vam, da naročilo opravite iz domačega omrežja ter naprave, ki jo uporabljate le vi. Dober antivirusnik bo prav tako marsikaj doprinesel v pravi smeri.

Kako je z naročanjem prek telefona?

Ni problema! Zavrtite telefonsko številko, ki jo najdete na spletni strani naše lekarne, sledite ustreznim korakom, avtomatiziran sistem pa vas bo vodil naprej.

Kaj se zgodi, če se med oddajo naročila prekine povezava?

Izgleda, da je na naši ali vaši strani prišlo do tehničnih težav, zato prosimo, da poskusite znova. V primeru, da se težava ponovi, vas prosimo, da se obrnete na naš oddelek za tehnično pomoč in podporo ter podrobno opišete, v čem je bila težava. Več podrobnosti, kot jih delite z nami, bolje in hitreje vam bomo lahko pomagali.

Ali nudite količinski popust?

Pred nakupom večje količine zdravil nas kontaktirajte in dogovorili se bomo o možnosti količinskega popusta. V vsakem primeru pa ste upravičeni do popusta na ponovno naročilo. Vsem obstoječim strankam na e-naslov pošljemo posebno kodo, ki jo lahko uveljavljate ob ponovnem naročilu istega izdelka.

Kako lahko uveljavljam popust?

V zaključni fazi nakupa vas bo sistem vprašal, če želite vnesti kupon, s katerim odklenete določene bonitete, kot npr. popust pri naročilu, zastonj poštnina, itd. Če polja za vnos kode kupona ne najdete, se obrnite na našo ekipo za pomoč kupcem in prejeli boste podrobnejša navodila.

Moj račun