Slovenija Blog
Zdravila kupite brez recepta
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Vaša košarica
€ 0.00

O nas

O lekarni lekarnaslovenija24.com

Zahvaljujemo se vam za obisk naše spletne lekarne lekarnaslovenija24.com!

Smo predana ekipa certificiranih lekarnarjev, ki skrbi za zadovoljstvo številnih strank, ki se vedno znova vračajo k nam. Odlikujejo nas bogat nabor izdelkov za dvigovanje kakovosti vašega spolnega življenja, nizke cene, odzivna ekipa za podporo strankam ter hitra dostava vašega naročila s 100% diskretnostjo.

Naša zgodba

Ideja za spletno lekarno lekarnaslovenija24.com se je porodila na enem izmed naših uvodnih sestankov, kjer smo ugotovili, da je na slovenskem trgu še mnogo prostora za izboljšave. Naše podrobne analize so to tudi potrdile, zato smo zasnovali poslovni načrt za spletno lekarno, ki nudi številna zdravila za erektilno disfunkcijo po najugodnejših cenah, hkrati pa se osredotoča na prvovrstno uporabniško izkušnjo.

Po pregledu spletne ponudbe naših konkurentov smo ugotovili, da je težko najti spletno stran, kjer lahko kupci brskajo po raznovrstnem naboru izdelkov, hkrati pa prejmejo še izčrpna navodila za uporabo in nasvete s strani pooblaščenih svetovalcev.

To nas je pripeljalo do sklepa, da lahko z našim nivojem znanja ter poznavanja razmer na trgu odpremo spletno lekarno, kjer je zadovoljstvo vas, naših cenjenih strank, vedno postavljeno na prvo mesto. Prav vsakemu prebivalcu Slovenije želimo omogočiti enostaven dostop do raznovrstnih pripravkov in zdravil za erektilno disfunkcijo.

Naše vodilo je osebni pristop in predanost strankam

Potrebujete individualno svetovanje ali dodatne informacije v zvezi z naročanjem ali uporabo izdelkov? Za razliko od naše konkurence, pri nas vlagamo maksimalen trud v korektne odnose s strankami, saj verjamemo v osebni pristop.

Kaj to pomeni v praksi?

Kadarkoli se vam poraja določeno vprašanje, smo vam pripravljeni poiskati odgovore ter vas, po naših najboljših močeh, voditi do najustreznejše rešitve za vašo zdravstveno težavo. Zagotavljamo vam 100% diskretnost! Karkoli nam zaupate v zvezi z vašo zdravstveno zgodovino ali intimnim zdravjem, bo ostalo med nami in vami.

Ker verjamemo v brezmejno deljenje in podajanje znanja, lahko našim strankam ponudimo personalizirano storitev, ki bazira na predhodnem informativnem posvetu. Glede na informacije, ki jih delite z vami, vam lahko priporočimo najboljši izdelek za vas po kar najugodnejši ceni.

Za poslovanje v Sloveniji smo pridobili vse ustrezne licence

Prav vsi izmed izdelkov, ki jih lahko zasledite v naši spletni lekarni, so ustrezno certificirani in pripravljeni za prodajo. Vaš nakup je anonimen in varen, saj uporabljamo najnovejšo tehnologijo za skladiščenje in varovanje vaših osebnih podatkov. Vaše naročilo (in vse z njim povezane podrobnosti) bo ostalo poslovna tajnost, vaše občutljive podatke pa bomo ustrezno varovali v skladu z vsemi veljavnimi predpisi.

Naši svetovalci so izobraženi na področju farmacije, kar nam omogoča, da vam nudimo najnovejše informacije s tega področja. Prav vsi člani naše ekipe se udeležujejo rednih izobraževanj, na podlagi katerih širijo svoje znanje ter krepijo poznavanje panoge, znotraj katere poslujemo.

Nudimo najboljše cene na Slovenskem trgu

S pomočjo našega vgrajenega iskalnika lahko hitro in učinkovito najdete najprimernejši izdelek za vaše potrebe. Naše cene so, kljub vsemu, kar pridobite z našo storitvijo, med najugodnejšimi na slovenskem trgu.

Na naših policah lahko brskate med naslednjimi izdelki:

Ste med brskanjem po spletu morebiti enak izdelek zasledili po ugodnejših cenah? Povejte nam, kje ste ga našli, mi pa vam ga bomo v zameno ponudili po isti ali ugodnejši ceni!

Pri nas lahko naročate zdravila za erektilno disfunkcijo popolnoma brez recepta

Klasične lekarne, zaradi veljavne zakonodaje, pogosto zahtevajo zdravniški recept, na podlagi katerega vam lahko izdajo Viagro ali katero drugo zdravilo za erektilno disfunkcijo. Pri nas lahko prav vse izdelke kupite popolnoma brez recepta. Na ta način se lahko elegantno izognete dolgim čakalnim vrstam pri zdravniku in prihranite vaš dragoceni čas.

Dostava je hitra in anonimna

V primeru, da vaše naročilo prejmemo dovolj hitro, bomo pošiljko odposlali še isti dan. Ker razumemo, da cenite vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da na paketu ne bo ničesar, kar bi lahko izdalo kakršen koli namig o njegovi vsebini.

Nam želite zastaviti kakšno vprašanje?

Naši svetovalci dan in noč čakajo za tipkovnico, da bi vam lahko kar najhitreje odgovorili na vsa vaša vprašanja. Vas zanima kaj glede posameznega izdelka, dostave, ali morda spletne strani ter načinov plačila?

Vabimo vas, da si ogledate ostale podstrani, kjer smo objavili odgovore na vsa nabolj pogosto zastavljena vprašanja naših kupcev. V kolikor še vedno ne utegnete pridobiti odgovorov na vaša vprašanja, nikar ne odlašajte – kontaktirajte nas še danes prek emega izmed številnih kanalov, ki smo jih pripravili za vas.

Moj račun