Slovenija Blog
Zdravila kupite brez recepta
Slovenska telefonska številka:
Mednarodna telefonska številka:
Vaša košarica
€ 0.00

Zasebnosti

Pogoji poslovanja in izjava o ščitenju osebnih podatkov

Splošni pogoji

To so splošni pogoji, ki se nanašajo na poslovanje s spletno lekarno lekarnaslovenija24.com. Z vašim obiskom in nadaljno uporabo spletne strani lekarnaslovenija24.com se strinjate z našimi pogoji poslovanja, splošnimi pogoji ter vsemi navodili, ki smo jih objavili na naši spletni strani. V kolikor se z navedenim ne strinjate, nimate dovoljenja, da se zadržujete na njej.

Izjava o prevzemu odgovornosti

Z uporabo spletne strani lekarnaslovenija24.com soglašate, da ste sami odgovorni za vaše zdravje in da ste se, pred naročanjem naših izdelkov, glede tega posvetovali s svojim osebnim zdravnikom. Vaša dolžnost je, da se predhodno pozanimate o morebitnih stranskih učinkih in preverite, da jemanje kakršnih koli zdravil, naročljivih iz naše spletne lekarne, ne predstavlja tveganja za vaše zdravje ali kakršnih koli konfliktov z ostalimi zdravili, ki jih jemljete.

Avtorske pravice

Vsebine, ki so objavljene na lekarnaslovenija24.com, so intelektualna last njihovih avtorjev ter zaščitene z vsemi veljavnimi zakoni o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah.

Ni vam dovoljeno:

  • Kopirati vsebine na njej;
  • je uporabljati za kakršne koli komercialne namene, ali;
  • jo prenašati na drug strežnik.

Vsebina je zgolj informativnega značaja

Vsa vsebina, do katere lahko dostopate na lekarnaslovenija24.com, je zgolj informativnega značaja. V nobenem primeru ne more biti uporabljena kot nadomestek za posvet z vašim osebnim zdravnikom. Spletna stran lekarnaslovenija24.com v nobenem primeru ne odgovarja za posledice, nastale v zvezi z uporabo vsebin na njej in ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno nastalo osebno ali poslovno škodo.

Pogoji dostave, naročanja in procesiranja naročil

Kupcu je pred zaključkom naročila ponujenih več možnosti plačila in dostave. Z naročilom od lekarnaslovenija24.com potrjujete vaše razumevanje, da vam ne moremo zagotoviti točnega časa dostave. Vsi morebitni dostavni časi, ki jih zasledite na naši spletni strani, so zgolj informativnega značaja; nanje lahko namreč vplivajo zunanji dejavniki (vremenske razmere, preobremenjenost ponudnika, promet, itd.), na katere nimamo nikakšrnega vpliva.

Praviloma vsa naročila sprocesiramo v najkrajšem možnem času (v 1-2 delovnih dneh). To velja tudi za izdelke, na katerih je oznaka “dobavljivo takoj”. V izjemnih primerih, ko tega ne moremo narediti (manjko zaposlenih, državni prazniki, itd.), bomo vaše naročilo sprocesirali takoj, ko bo možno ter ga obravnavali prioritetno. V kolikor je izdelek označen z “ni na zalogi”, to pomeni, da ga zaenkrat ne morete naročiti. V kolikor je naročilo sicer možno, a bo treba malce počakati, da obnovimo zalogo, bo izdelek imel temu primerno oznako.

Če se zgodi, da določenega izdelka zmanjka ravno v trenutku vašega naročila, vas bomo o tem obvestili ter ponudili možnost vračila denarja.

Vračilo blaga

Zaradi trenutno-veljavne zakonodaje, vam vračila blaga, žal, ne moremo omogočiti, četudi je embalaža še neodprta. V primerih, ko gre za napako z naše strani, kot npr. napačen izdelek, vam bomo poslali nadomestnega, na naše stroške. Pomnite, da imate vso pravico odstopiti od nakupa, v primeru, da vašega naročila še nismo utegnili sprocesirati. V primeru odstopa od nakupa, se zavezujemo, da vam bom karseda hitro vrnili vaš denar (v ekstremnih primerih to lahko traja največ 14 dni). Vrnitev denarja poteka prek istega kanala, ki ste ga koristili za nakazilo sredstev do nas.

Varovanje zasebnosti

Vse informacije občutljivega značaja (npr. podatki o vašem zdravstvenem stanju) se obravnavajo s strogo diskretnostjo. Naši farmacevti so zavezani k spoštovanju vaše zasebnosti, tako iz etičnega kot pravnega vidika. Pri tem poskrbite, da ne bo prišlo do uhajanja informacij prek drugih kanalov (npr. prislužkovanja tretje osebe pri digitalnih ali telefonskih pogovorih ter v živo). Pomnite, da so vse informacije, ki jih objavite v razdelku za komentarje in pripombe (nahajajo se pod vsebino na strani), dostopne javnosti, zato bodite pozorni, kaj delite s širnim spletom. Za kanali, kot so naša telefonska številka in spletna pošta, seveda, velja popolna zasebnost.

Plačilni pogoji

K izpolnitvi naročila nismo zavezani pred potrditvijo s strani naše ekipe. Pridržujemo si pravico, da vaše naročilo, iz kakršnih koli razlogov, po potrebi zavrnemo. O tem vas bomo, kot se razume, v doglednem roku tudi obvestili. V kolikor ste nakupovalne stroške že poravnali, vam bomo vrnili denar. V vsakem primeru pa, pri plačilu vašega naročila vedno upoštevamo ceno, ki je bila prikazana ob trenutku vašega obiska na spletni stran lekarnaslovenija24.com. Kljub temu si pridržujemo pravico, da jih na kateri koli točki spremenimo, brez predhodnega obvestila. Razen v primeru, da je navedeno drugače, morate poravnati vse stroške, povezane z nakupom, preden gre naročilo naprej v procesiranje. Plačilo lahko izvedete prek katere koli plačilne metode, ki jo podpira naša spletna lekarna.

Izdelki in storitve

Spletna lekarna lekarnaslovenija24.com si pridržuje pravico, da kadar koli, kateri koli izdelek umakne iz prodaje. Isto velja za ceno ali nudenje naših izdelkov ali storitev. Vse spremembe bodo nemudoma prikazane na strani, a o tem vas ne rabimo predhodno obvestiti.

Višja sila

Spletna stran lekarnaslovenija24.com in njeni lastniki ne morejo nositi posledic odgovornosti za dogodke, nad katerimi nimajo neposrednega nadzora. To vključuje (a ni omejeno z) zamudami dostavne službe, izgubami pošiljk, carinskimi zasegi, itd. Trudimo se, da naredimo vse, kar je v naši moči, da se tovrstnim neljubim dogodkom izognemo, a v nekaterih primerih to ni mogoče. Kljub temu, da se zavoljo ohranitve dobrih odnosov, trudimo komunicirati z vami, našimi cenjenimi strankami, tega, vsaj v primeru zamud pošiljk zaradi dejavnikov višje sile, nismo dolžni prakticirati. Gre se le za našo željo po čim bolj korektnem odnosu do strank.

Polnoletnost

Z uporabo spletne strani lekarnaslovenija24.com in/ali naročanjem kakršnih koli izdelkov od nas, soglašate, da ste polnoletni in da imate vsa pravna pooblastila za naročilo le-teh. V kolikor ugotovimo, da ste navedli netočne podatke glede vaše starosti, da bi pretentali sistem, si pridržujemo pravico, da naročilo zavrnemo, vaše kontaktne podatke pa predamo ustreznim organom za pregon.

Povezave na strani

Na spletni strani lekarnaslovenija24.com včasih objavimo povezave do tujih spletnih strani ali virov. Kljub temu ste dolžni upoštevati, da za vsebino, ki jo s povezavo navajmo, ne odgovarjamo. Zanjo namreč odgovarjajo njeni avtorji in lastniki. Ker navedene vsebine nismo objavili mi, ne moremo nositi nobene s tem povezane odgovornosti.

Odgovornost za vsebino

Za vsebino, objavljeno na spletni strani lekarnaslovenija24.com, odgovarjajo avtorji, ki so, med drugim, tudi nosilci intelektualnih pravic, povezanih z njeno uporabo. Za vse pripombe, komentarje ali vsebine, ki niso naša last, odgovarjajo avtorji sami. To vključuje tudi vsebino iz družbenih omrežij (Facebook, Twitter, itd.)

Tipkarski škrat

Lahko se zgodi, da zaradi tipkarskega škrata na spletni strani, popolnoma nehote, navedemo netočne informacije, kot npr. napačno cifro v ceni. V tem primeru si pridržujemo pravico, da zavrnemo naročilo. Če se to zgodi, imate pravico do ponovnega naročila istega izdelka, lahko pa tudi, v primeru da ste stroške nakupa že poravnali, zahtevate vaš denar nazaj. V primeru slednjega vam bomo, seveda, celoten znesek vašega nakupa, nemudoma povrnili.

Vaše in naše dolžnosti

Zavezujemo se, da vam bomo, našim cenjenim strankam, nudili profesionalno in transparentno storitev. Vsi nasveti, ki jih prejmete od nas, so zgolj informativnega značaja. Kljub temu pa vam bomo, po naših najboljših močeh in v skladu z vso veljavno zakonodajo, svetovali v vašem najboljšem interesu. Prav tako se zadolžujemo, da bomo vse občutljive osebne informacije, ki jih nam zaupate, varovali v skladu z veljavnimi regulacijami ter vam nudili varno nakupovalno izkušnjo.

Na vas pa je, da nam zagotovite točnost vseh informacij, ki nam jih posredujete. Z uporabo te spletne strani izjavljate, da ste polnoletni in imate polnopravno pravico naročati izdelke, ki jih prodajamo na lekarnaslovenija24.com. Prav tako ste dolžni, da postopate v skladu z navodili, ki so navedeni na njej oz. pridodani k izdelku, ki ste ga naročili. Pred naročilom ste se prav tako dolžni posvetovati z vašim osebnim zdravnikom, ki naj presodi, ali je to varna poteza za vaše zdravje.

Pritožbe

Skrbeti za zadovoljstvo naših strank je eden izmed naših glavnih ciljev, zato se trudimo, da bi vam, če je to le v naših zmožnostih, ustregli. V kolikor niste bili zadovoljni z našimi izdelki ali storitvami, vas prosimo, da nam pišete na oddelek za pomoč in podporo strankam, mi pa se bomo potrudili, da ugotovimo, kaj je šlo narobe ter to skušali popraviti. Praviloma naš odgovor ne bi smel prispeti kasneje, kot v 1-2 delovnih dnevih. V kolikor je zadeva urgentnega značaja, vas prosimo, da nas pokličete na našo uradno telefonsko številko.

Reševanje sporov

V primeru morebitnih konfliktov, ki jih ne moremo medsebojno razrešiti v internem okolju, je za razrešitev le-teh pristojno slovensko sodišče. Pri reševanju vseh nastalih sporov je v veljavi slovenska zakonodaja.

Morebitne spremembe

Pridržujemo si pravico do kakršnih koli sprememb naših pogojev poslovanja, ko presodimo, da so le-te potrebne. To lahko storimo kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Z obiskom spletne strani lekarnaslovenija24.com se zavezujete, da boste upoštevali kakršne koli pogoje poslovanja, ki so v tistem trenutku objavljeni.

Moj račun